RRETH KOMPANISE

GoldsMath

GoldsMath

GoldsMath eshte themeluar ne Tirane me 02 Nentor 2001, me emrin A.S.I.E. Eshte regjistruar dhe certifikuar nga Instituti i Eksperteve Kontabel te Autorizuar (IEKA, anetar i IFAC) dhe nga Ministria e Financave, si nje nga 10 kompanite e auditimit te autorizuara per certifikimin e deklaratave tatimore.”

Si nje shoqeri profesionale me nje eksperience 17 vjecare “GoldsMath”, eshte  pozicionuar si nje nga shoqerite me te mira qe ofron sherbime te specializuara per auditim ligjor, konsulence financiare, certifikim te deklaratave tatimore, kontabilitet, tatim – taksa per sektore te industrive te ndryshme te ekonomise per entitete private dhe publike.

“Goldsmath” ka si bashkepunetore nje ekip profesionistesh te cilet mbartin nivel te larte integriteti dhe standarde te larta profesionale, ata vijne me eksperienca  te ndryshme, por qe ndajne vlera te perbashketa.

null

MISIONI

Te ofrojme nje nivel te larte standartesh profesionale, integritet dhe objektivitet, ne menyre qe te mund t’i pergjigjemi proaktivisht sfidave dhe zhvillimeve te reja, me zgjidhje profesionale, pavaresisht llojit te industrise dhe madhesise se biznesit.

null

VIZIONI

Te ofrojme standartin me te larte te sherbimeve profesionale, per te adresuar nevojat e klienteve tane per sukses te garantuar financiar. Te mbajme integritet dhe ndershmeri ne gjithçka bejme. Te sigurojme zhvillimin, rritjen dhe pergjegjshmerine e anetareve te ekipit tone duke ofruar mundesi per arritjen e suksesit personal dhe profesional.

null

ROLI

Ne luajme nje rol te rendesishem ne tregun shqiptar te sherbimeve financiare dhe perpiqemi te rrisim vazhdimisht profesionalizmin dhe pergjegjesune ne konsulencen dhe sherbimet fiskale qe ne ofrojme. Vlerat tona jane sherbimi me aftesi te larta profesionale te cilat bazohen ne: Integritet, Cilesi, Pavaresi, Angazhim dhe Orientim drejt Klientit.